Nederlands - Nederland
: OVER ONS

Welkom bij Cosine

Welkom in de wereld van Cosine. Je zult merken dat we een beetje anders zijn dan het gemiddelde bureau. We gaan snel, we denken positief en we werken slim. We dagen de status-quo uit en brengen je waar je heen moet.

: WIJ BEGRIJPE HET

Wat is er anders aan ons?

Wij zijn meer dan alleen een bureau. Wij zijn een familie van slimme koppen, een thuis voor creatief denken en een plek waar strategieën worden bedacht en geïmplementeerd. Wij zijn niet bang om grenzen te verleggen om resultaten te behalen. En wij zijn oprecht enthousiast over data, merken, evenementen, marketing en alles wat met het verkoopproces te maken heeft.

Wij geloven niet in hiërarchie

Onze platte structuur maakt ons wendbaar en effectief. Zonder hiërarchie of formaliteiten om ons tegen te houden, kunnen wij snelle beslissingen nemen en nog sneller handelen. Wij bouwen oplossingen op maat en zullen voortdurend evalueren en evolueren om jouw verkoop voorop te stellen.

Wij geven om onze mensen

Wij zijn gepassioneerd om het juiste te doen. Wij geven niet alleen om de resultaten die we leveren aan onze klanten, maar wij geven ook om onze mensen en de omgeving waarin ze werken.

Wij zijn optimisten

In een negatieve wereld zijn wij de optimisten. Wij hebben de visie om verder te kijken dan het voor de hand liggende, voorbij het alledaagse te kijken en onze positieve, innovatieve houding naar de tafel te brengen.

Wij zijn inclusief

Iedereen bij Cosine is een individu waar veel om wordt gegeven. We werken allemaal samen aan een gemeenschappelijk doel. Ieders mening wordt overwogen, iedereen wordt gehoord en iedereen doet ertoe.

Wij begrijpen het

Wij begrijpen sales en wij zijn oprecht enthousiast over wat we doen. Ons getalenteerde team werkt samen om strategieën te leveren die opvallen en verbluffende resultaten opleveren.

: EEN UNIEKE AANPAK

Wat kan jij verwachten als jij bij ons werkt

Wanneer jij met Cosine werkt, word jij onderdeel van ons team. Wij brengen iedereen samen om als één eenheid te werken, allemaal gericht op één doel. Wij steken hart en ziel in elke klantrelatie, waardoor jij een gedreven team krijgt dat consequent levert. Wij schitteren en wij dagen de status-quo bij elke stap uit, waardoor jij een frisse kijk krijgt die grenzen overschrijdt.

killer-insight

Echt teamwerk

Wij werken allemaal aan één doel: Jouw verkoopsucces. Onze geïntegreerde aanpak brengt ons diverse personeelsbestand van meerdere generaties samen voor een werkelijk innovatieve kijk.

brilliant-people

Gepassioneerde mensen

De loyaliteit en inzet van onze medewerkers gaat door het dak, met een lange diensttijd als norm. Wij zorgen voor onze mensen en dat hebben wij de afgelopen jaren bewezen.

trusted-delivery

Onverschrokken houding

Wij zijn nooit bang om grenzen te verleggen en risico's te nemen. Wij zijn uitgesproken en moedig, altijd bereid om uit te dagen en te innoveren in onze zoektocht om de verwachtingen te overtreffen.

: WERELDWIJD BEREIK, PERSOONLIJKE AANRAKING

Wie zijn wij

Cosine levert sinds 2005 uitzonderlijke sales en innovatie en biedt landelijke dekking over de hele wereld. Als onderdeel van de wereldwijde Omnicom Group strekt ons bereik zich wereldwijd uit. Onze klantenlijst omvat de werelden van retail, financiën, mode, vrije tijd, media, logistiek en zaken, en wij zijn trots op de kracht van onze relaties.

De Cosine Group

Zo komt het allemaal samen... Vier onderscheidende, briljante bedrijven, die samen werken als de Cosine Group.

Our ownership

Cosine is eigendom van Omnicom, een onderling verbonden wereldwijd netwerk van toonaangevende marketingcommunicatiebedrijven. Dit betekent dat wij profiteren van alle voordelen van een geïntegreerd bureau, samen met investeringen voor innovatie. Als klant krijg jij het beste van twee werelden: de persoonlijke touch van een onafhankelijk, wendbaar bureau en de invloed van een wereldwijde groep.

 

cosine-logos
: KLANTEN

Onze Klanten

Cosine werkt met een diverse verzameling klanten in alle soorten en maten. Wij streven naar positieve relaties die in de loop van de tijd groeien en zich ontwikkelen. Wij vinden synergie tussen kanalen en delen best practices om onze brede ervaring in jouw voordeel te benutten.

: ONS PLAN

De strategie achter het succes

De invloed van Cosine zal overal te voelen zijn. Van de winkelstraat tot kantoren tot festivals en evenementen, of zelfs online, wij drukken onze stempel.

Het Cosine-team is daar, druk bezig met het vegroten van merken, het maken van lawaai en het vormgeven van nieuwe wegen naar verkoopsuccessen. Onze expertise, onze kennis en onze passie is voelbaar in alles wat wij doen. 

Retail

 • Supermarkten
 • Doe-het-zelf zaken
 • Apotheken

 

Vrijetijdsbesteding

 • Kroegen
 • Sportscholen
 • Bioscopen
 • Festivals
 • Evenementen

 

Bedrijven

 • Mkb's
 • Groothandel
 • Kantoren
 • Deur tot deur
 • Automotive
 • Technologie
: RESOURCES

Latest Cosine News & Insights

Catch up on everything going on in the world of sales and marketing. The Cosine blog offers a unique perspective that is as entertaining as it is useful.

Navigating Growth in Convenience

Jun 12, 2024 9:23:21 AM | Charley Collingwood
Read now

Operational Excellence

Apr 12, 2024 10:12:35 AM | Admin
Read now

Mother's Day at Cosine

Mar 8, 2024 10:53:29 AM | Admin
Read now