Nederlands - Nederland
: CLIENT LED SALES

An insight led sales agency that releases your sales potential..

Laat ons jouw sales naar nieuwe hoogten tillen. Ons verbonden denken combineert data, inzicht, salesexpertise en creativiteit om een salesstrategie uit te voeren die elke keer weer resultaat oplevert. The sky was never the limit…

: WIE ZIJN WIJ

Wij zijn gek op sales

Bij Cosine is onze eerste stap om jouw ambitie te begrijpen. Van daar creëren en voeren wij slimme strategieën uit om jouw sales door het dak te laten gaan. Wij leveren direct rendement met duurzame groei. Alles in één slimme salesstrategie die jouw merk nieuw leven inblaast.

: WAT WE DOEN

Het draait om de juiste mix

Wij zijn niet alleen een buitendienst. Wij werken niet alleen met analyses en inzichten. En wij zijn ook niet alleen evenementen of marketing. Wij brengen alles naadloos samen in een proces dat uw merk laat stralen.

: HOE GAAN WE AAN DE SLAG

We zetten de klant voorop

Wij zijn één team en wij zullen jouw team zijn, dat samenwerkt voor jouw klant. Onze geïntegreerde aanpak brengt iedereen bij elkaar en brengt expertise en vaardigheden van de hele groep samen in één strategie die jouw sales zal laten vliegen.

: WAT DOEN WIJ ANDERS

Bij ons draait alles om integriteit

Als jouw vertrouwde team zullen wij ons altijd uitspreken als wij denken dat uw plannen niet op schema liggen. Ons hele ethos is om waarde te bieden, maar wel op de juiste manier. Wij gaan geen inkomsten najagen, maar creëren nieuwe wegen naar succes.

testimonial

Wij werken al ruim zeven jaar samen met Cosine. Er is veel veranderd en Cosine heeft daar uitstekend op gereageerd. Zij zijn een partner waarmee wij in de toekomst zullen blijven samenwerken.

Tim Davies
Hoofd Pick Up, DPD

: RESOURCES

Latest Cosine News & Insights

Catch up on everything going on in the world of sales and marketing. The Cosine blog offers a unique perspective that is as entertaining as it is useful.

Navigating Growth in Convenience

Jun 12, 2024 9:23:21 AM | Charley Collingwood
Read now

Operational Excellence

Apr 12, 2024 10:12:35 AM | Admin
Read now

Mother's Day at Cosine

Mar 8, 2024 10:53:29 AM | Admin
Read now