Nederlands - Nederland
: DIENSTEN

Meer voor minder

Hier komt alles samen. Door ons volledige aanbod van salesdiensten te combineren, bieden wij een innovatieve oplossing die jou helpt meer te leveren voor minder.

sales-retention-icon

Sales & Retention

Simpel gezegd, wij verkopen meer voor onze klanten. Wij vinden nieuwe klanten, verkopen meer aan elke klant en houden jouw huidige klanten langer vast. Wij begeleiden jou tijdens het hele traject en gaan moeilijke gesprekken niet uit de weg.

advocacy-icon

Advocacy & involvement

De kracht van aanbeveling en belangenbehartiging is nog nooit zo groot geweest. Wij zullen de liefde, affiniteit en begrip van jouw merk opbouwen. Hoe doen wij dat? Door persoonlijke en directe betrokkenheid en beleving te creëren.

data-science-icon

Data science & Insights

Benut de kracht van intelligente data-driven inzichten. Ons datateam gebruikt de meest uitgebreide databronnen in de branche. Zij zullen het gebruiken om inzichten en door technologie gevoede oplossingen te leveren om uw sales via alle kanalen te vergroten.

complience-icon

Compliance & measurement

Wij geloven in strategie. Maar het is de activering en implementatie die het echte verschil maakt in de uiteindelijke resultaten. Wij hebben een scala aan diensten om elke vorm van activiteit te meten en te monitoren.

presence-impact

Presence & impact

Wij zijn gepassioneerd door shopper engagement. En wij raken elk contactpunt, of het nu het moment van de waarheid is, het moment van aankoop of het doorbreken van de ruis in een druk winkelcentrum. Opvallen levert keer op keer het beste resultaat op.

case-studies

Ons werk

Krijg inzicht in hoe we precies werken.

: ONZE AANPAK

Slim en toekomstgericht denken

Wij hanteren een verbonden benadering bij jouw bedrijf, waarbij wij jouw doelstellingen combineren met data en geïnspireerde mensen om creatieve oplossingen te leveren die het beste rendement voor jou opleveren.

Data is key, dus we beginnen met wat jij weet. Wij combineren het met onze ervaring, een schat aan onderzoek en informatie van derden om het inzicht te creëren dat wij nodig hebben. Van hieruit ontwerpen wij de perfecte strategie.

Het essentiële ingrediënt voor ons succes zijn onze mensen. Mensen die wij zorgvuldig hebben uitgekozen en getraind om gepassioneerde en gemotiveerde ambassadeurs van jouw merk te zijn. Mensen die begrijpen hoe hun rol jouw sales beïnvloedt, niet alleen nu, maar om jou blijvende groei te bezorgen.

: COSINE CONNECTED

Een connected platform

Cosine Connected is gebouwd en ontworpen voor marktflexibiliteit. Door al onze fysieke en digitale salesoplossingen met elkaar te verbinden, kunnen wij de perfecte interventie leveren om de kans te ontsluiten. Wij kunnen deze oplossing op elk moment in elke winkel, via elk kanaal en op elk moment leveren.

Wat de zakelijke uitdaging ook is, wij kunnen een salesoplossing bouwen met al onze producten en tools, zowel fysiek als digitaal, om de juiste salesstimulerende oplossing te vinden.

Cosine Connected stelt onze klanten in staat om flexibel in te spelen op kansen, efficiëntie te stimuleren met uitstekende resultaten.

: RESOURCES

Latest Cosine News & Insights

Catch up on everything going on in the world of sales and marketing. The Cosine blog offers a unique perspective that is as entertaining as it is useful.

Operational Excellence

Apr 12, 2024 10:12:35 AM | Admin
Read now

Mother's Day at Cosine

Mar 8, 2024 10:53:29 AM | Admin
Read now