Nederlands - Nederland
: PRESENCE & IMPACT

Maak jouw merk onderscheidend

Dankzij onze op inzichten gebaseerde aanpak begrijpen wij jouw merk echt en weten wij precies hoe het gepositioneerd moet worden voor maximale impact.

: WAT WIJ BIEDEN

Presence & Impact

Consumenten worden dagelijks blootgesteld aan miljoenen verkoop- en marketingberichten. Wij beheersen de kunst om door ruis heen te snijden.

Wil jij opvallen?

Merchandising

Onze merchandisingstrategieën, zowel in de winkel als online, volgen elke stap van het klanttraject. Wij transformeren voortdurend de manier waarop we producten gepresenteerd worden, naarmate de technologie evolueert.

 

Wil jij de uitgaven per bezoek verhogen?

Point of sale

Op zoek naar een effectieve manier van upselling? Onze dynamische point of sale-campagnes zorgen voor optimale zichtbaarheid zodat klanten jouw producten keer op keer zien en ophalen.

Wil jij in contact komen met de lokale markt?

Lokale marketing

Soms is het goed om klein te denken. Onze lokale marketingstrategieën creëren een grote
invloed. Door personalisatie te implementeren, kunnen wij een merkgemeenschap opbouwen op een lokaal niveau.

Wil jij de boel opschudden?

Disruptor marketing

Het is tijd om jouw merk verder te brengen dan de standaard. De unieke aanpak van Cosine verandert het spel en zet een spannende nieuwe agenda neer.

what-icon

Wat hebben wij gedaan

We zijn gepassioneerd door shopper engagement. En we raken ieder contactpunt, of het nu het moment van de waarheid is, het moment van aankoop of het doorbreken van het lawaai van een druk winkelcentrum. Ons Flex-merchandising- en auditteam werkt sinds 2019 samen met Brown Forman en heeft een succesvolle promotie-uitstraling bereikt voor sterke drank- en wijnmerken.

compliance-icon

Wat wij hebben behaald

Het team van Cosine wordt ingezet op basis van haar rijke bron van Insights. Het overlappen van sales data met conforme/niet-conforme winkels zorgt voor specifieke targeting om de naleving en sales te verhogen. Dankzij deze geweldige relatie konden wij Brown Forman en Asda ondersteunen bij het efficiënt en effectief vermarkten van een vaderdag actie met Jack Daniels en Coca Cola.

killer-insight

The results

Zelfs te midden van de uitdagingen van 2021 zorgde het Flex-merchandising- en auditteam voor 95% dekking, bezocht het 5787 winkels, verkocht 19.439 dozen met producten en verhoogde de naleving van promoties met 4% ten opzichte van 2020.

testimonial

Door het POS materiaal aan te passen op de behoefte van de verschillende doelgroepen hebben wij een aanzienlijke salesboost gekregen.”

Caroline Cook
Lead Insight Manager

: RESOURCES

Latest Cosine News & Insights

Catch up on everything going on in the world of sales and marketing. The Cosine blog offers a unique perspective that is as entertaining as it is useful.

Operational Excellence

Apr 12, 2024 10:12:35 AM | Admin
Read now

Mother's Day at Cosine

Mar 8, 2024 10:53:29 AM | Admin
Read now