Nederlands - Nederland
: HOE WIJ WERKEN

Een mix van menselijke en digitale output

Wij gebruiken de juiste mix van menselijke en digitale output om altijd en overal resultaten te behalen. Onze gezamenlijke aanpak maakt gebruik van data-analyse, digitale strategieën en buitendienst. Het resultaat? Wij leveren meer, voor jou.

: ONZE UNIEKE AANPAK

Cosine Connected

De Cosine Connected-aanpak levert een op maat gemaakte mix van menselijke en digitale oplossingen. Het is een op inzichten gebaseerde strategie die de gecombineerde krachten van menselijke interactie en digitale intelligentie bundelt. Het maakt optimaal gebruik van onze krachtige toolkit met behulp van de optimale componenten van menselijke aanraking en digitale impact om verkoopgesprekken te openen die ver gaan.

cosine-connected-circle
: PEOPLE FOCUSSED SALES

The human touch

Mensen kopen van mensen. Het is die persoonlijke touch die het mogelijk maakt om een echte relatie te ontwikkelen.

Het Veld

Is er een kortetermijnoplossing of een toegewijde sales resource nodig? Onze salesteams staan klaar om te leveren.

Ervaringsgericht

Er gaat niets boven real-life interactie met jouw merk. Als jij echt impact wilt maken, zal ons ervaringsgerichte team jou optimaal bedienen.

Contact

Als jij een vriendelijke en benaderbare stem aan de telefoon nodig hebt, staat ons team voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden.

: INSIGHT-LED DIGITAL

Digitale impact

Jij moet op de juiste plaats en op het juiste moment contact maken met jouw publiek. Onze digitale strategieën helpen jou deze klantreis optimaal te volgen en te optimaliseren.

B2B engagement app

Op zoek naar een betekenisvolle verbinding tussen jouw merk en jouw klanten, of distributie via moeilijk bereikbare kanalen? De Shopt-app levert altijd en overal.  

B2C brand engagement app

Wil jij jouw klanten toegang geven tot beloningen, prijzen en geweldige aanbiedingen? Onze app biedt precies dat: een Scan & Save-oplossing om de sales te stimuleren.

Digital Sampling 

Wil jij de naamsbekendheid vergroten, specifieke doelgroepen aanspreken en jouw marketing versterken? Trybl verbindt jouw merk en producten naadloos met jouw doelgroep.

Digital merchandising

Als jij totale flexibiliteit wilt, is het hier. Met onze digitale oplossingen kunnen klanten hun eigen merchandisingcampagnes uitbesteden aan ons 'geïntegreerde flex-grocery'-team.

: ONZE CONNECTED BLUEPRINT

De strategie achter het succes

Het is onze verbonden aanpak die resultaten oplevert waar wij bekend om staan. Wij doen dingen anders dan de status-quo en leveren daardoor meer. Door data-inzichten, de nieuwste technologie en de meest ervaren mensen samen te brengen, helpen wij jou om jouw doelen elke keer te bereiken. De aanpak van Cosine zorgt voor een ervaring met jouw merk die de impact en uw marktinvloed vergroot.

De beste inzichten

Bij Cosine gebruiken wij onze gegevens anders. Wij koppelen klantgegevens aan klantgedrag, waardoor jij een uniek beeld krijgt van jouw klantenbestand.

Betrouwbare levering

Met de juiste maatregelen, risico- en beloningsmodellen en op commissie gebaseerde modellering, leveren wij altijd rendement op uw investering.

De beste mensen

Onze mensen staan centraal. Wij helpen hen professioneel en persoonlijk te groeien.

: RESOURCES

Latest Cosine News & Insights

Catch up on everything going on in the world of sales and marketing. The Cosine blog offers a unique perspective that is as entertaining as it is useful.

Navigating Growth in Convenience

Jun 12, 2024 9:23:21 AM | Charley Collingwood
Read now

Operational Excellence

Apr 12, 2024 10:12:35 AM | Admin
Read now

Mother's Day at Cosine

Mar 8, 2024 10:53:29 AM | Admin
Read now