Nederlands - Nederland
: Data, analytics & insights

Wij geven jou zinvolle inzichten

Wij nemen een diepe duik in klantgedrag, campagneprestaties, categoriegegevens en webgegevens om inzichten te vinden die een verhaal vertellen en onze strategieën vormgeven.

: WAT WIJ BIEDEN

Data science & advanced analytics

Onze op inzichten gebaseerde aanpak helpt merken om echte ROI te behalen op marketing, de verkoop te stimuleren en hun klanten beter te begrijpen. Ons doel is om klantgedrag te ontcijferen.

Wil je de toekomst voorspellen?

Implementatiemodellering

Wil jij het giswerk vermijden? Onze voorspellende modellering helpt ons een op maat gemaakte strategie te bouwen die vanaf het begin resultaat oplevert.

EPOS alerts & predict

Wanneer jij voorraad, sales en prijzen probeert te voorspellen, zijn wij er om jou te helpen. Ons datateam levert slimme inzichten waarmee jij kunt profiteren van succes.

 

Wil jij jouw winstgevendheid meten?

ROI modellering

Als jij uitgaven moet rechtvaardigen, biedt onze ROI-modellering de solide meting en geruststelling die jij nodig hebt om verbeterde bedrijfsprestaties te bevestigen.

Wil jij een gebiedsplanning implementeren?

Dekkingsstrategieën

Wanneer jij de potentiele sales moet meten biedt onze creatieve dekkingsstrategieën het robuuste raamwerk dat u nodig hebt.

Wil jij toegang tot data van hoge kwaliteit?

Ons datameer

Als je data nodig hebt, ben jij hier aan het juiste adres. Ons exclusieve datameer bevat een enorme hoeveelheid onbewerkte gegevens, klaar om te worden geanalyseerd in bruikbare informatie, speciaal voor jou.

what-icon

Wat hebben wij gedaan

Na Covid zijn de winkelgewoonten van consumenten veranderd. In combinatie met een uitdagend financieel klimaat hadden onze verkoopteams hier bij Cosine behoefte aan nieuwe inzichten terwijl zij werkten aan het verhogen van verkoopconversie. 

Ons interne team voor inzichten heeft een toolkit samengesteld om ons team in het veld te helpen hun territorium beter te begrijpen en verkopers te targeten. Met de trend dat klanten dichter bij huis blijven, hebben wij een model voor residentiële targeting gebouwd waarin gegevens worden verzameld over demografie, klantgegevens, bevolkingsdichtheid en bezoekersaantallen. Het model benadrukte gebieden binnen het territorium van een agent die grote kansen boden voor klanten en bedrijven in een meer residentiële omgeving.

compliance-icon

Wat wij hebben behaald

Dit alles hielp het sales team om nieuwe kansen te identificeren en hun aanpak beter te plannen. Door demografische gegevens, aankoopgewoonten en bedrijfsgegevens verder in te bouwen, hielp dit voorspellende model het rendement te voorspellen voor verkopers die zich hebben aangemeld. Dit verbeterde niet alleen de salesresultaten maar ook het proces.

killer-insight

De resultaten

Dankzij de voorspellende modellen zijn de salesconversies met 10% gestegen. Het salesteam voelt zich nu goed uitgerust voor planning, efficiëntie en effectiviteit.

testimonial

Door het POS materiaal aan te passen op de behoefte van de verschillende doelgroepen hebben wij een aanzienlijke salesboost gekregen.”

Caroline Cook
Lead Insight Manager

: RESOURCES

Latest Cosine News & Insights

Catch up on everything going on in the world of sales and marketing. The Cosine blog offers a unique perspective that is as entertaining as it is useful.

Operational Excellence

Apr 12, 2024 10:12:35 AM | Admin
Read now

Mother's Day at Cosine

Mar 8, 2024 10:53:29 AM | Admin
Read now