Nederlands - Nederland
: JOUW COSINE CARRIERE

Join the team

Kom jij het Cosine-team versterken? Wij hebben altijd tijd voor getalenteerde en gepassioneerde mensen.

: OVER ONS

Welkom bij Cosine

Welkom in onze wereld. Jij zal al snel merken dat wij niet als ieder ander fieldmarketingbureau handelen. Onze verbonden aanpak brengt data, inzicht, sales en creatief denken samen onder één dak. Het resultaat? Slimme strategieën die elke keer weer resultaat opleveren.

: NEEM CONTACT OP

Bekijk onze laatste vacatures

Kijk direct naar de nieuwste mogelijkheden om bij Cosine te werken. Zelfs als je op dit moment geen rol ziet die bij jou past, zien wij graag een bericht. Registreer je direct via de onderstaande knop om een melding te ontvangen over de nieuwste vacatures. Zie jij iets wat wel bij je past? Neem dan contact op.

: TIPS VOOR KANDIDATEN

Heb je vragen?

Blader snel door onze handige FAQ's. Dit zijn enkele van de meest voorkomende vragen die wij krijgen van mensen die van plan zijn om bij Cosine te solliciteren.

Heb ik eerdere sales ervaring in het veld nodig om mij bij jullie aan de slag te gaan?

Succes in het veld draait bij Cosine om jouw houding. Als jij zin hebt in een uitdaging, honger hebt om geweldige resultaten te leveren en klaar bent om de volgende stap in je carrière te zetten, dan ben jij bij ons altijd welkom!

Dat gezegd hebbende, als jij enige klantgerichte, retail- of sales ervaring hebt, zou dat een pluspunt zijn. Wij verwelkomen ook sollicitaties van pas afgestudeerden die graag willen leren en snel een impact willen maken.

Ik twijfel of ik moet solliciteren voor een vaste of een tijdelijke veldrol. Wat is het grootste verschil?

Als jij bij ons in een vaste veldrol komt werken, werk jij voor een vaste klant. Wij verwachten van jou dat jij een echte ambassadeur van het merk wordt en dat jij relaties opbouwt met de klanten van dit merk. In veel opzichten ben jij net zo goed onderdeel van de klant als van Cosine.

Onze tijdelijke veldrollen gaan over het opleveren van kortlopende projecten. Jij wordt nog steeds ondergedompeld in een specifiek merk en bent verantwoordelijk voor het opbouwen van sterke relaties, maar dit zal binnen een bepaald tijdsbestek zijn. Dat kan een paar weken zijn, enkele maanden en alles daartussenin.

Ik ben geïnteresseerd in een functie in het veld, maar ik vind het ook leuk om deel uit te maken van een team. Moet ik solliciteren?

Absoluut. Wij zijn een zeer collaboratief bedrijf, dus ook al ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen gebied, jij hebt altijd een sterk team achter jou staan.

Welke vaardigheden heb ik nodig voor een functie in het veld?

Er zijn bepaalde kernkwaliteiten die wij bij iedereen zoeken binnen Cosine. Zo moet jij enthousiast, bemoedigend en empathisch zijn.

De exacte kwaliteiten die wij op dit gebied willen zien, variëren van rol tot rol, maar wij zullen zeker een passie voor sales willen zien en de drive en vastberadenheid om het uiterste uit jouw gebied te halen. Ten slotte, omdat dit om rollen in het veld ging, is rijbewijs B vaak een must.

Wat willen jullie zien in een cv?

Hoe eenvoudiger hoe beter vanuit ons oogpunt. Gebruik een strak ontwerp en een eenvoudig te lezen lettertype. Wij willen snel bij de informatie kunnen komen waaruit blijkt dat jij geschikt bent voor een functie. Dat betekent echter niet dat jij niet kan laten zien wie jij bent. Probeer de manier waarop jij schrijft beknopt maar ook boeiend te maken. Denk aan overzichtelijke secties en duidelijke koppen.

Op het gebied van vaardigheden zijn er bepaalde kernkwaliteiten die wij hier in iedereen zoeken: je moet enthousiast, bemoedigend en empathisch. We willen zeker ook een passie voor sales zien. Omdat dit rollen in het veld zijn, is rijbewijs B vaak een must.

Zijn er valkuilen waarvoor ik moet waken tijdens het maken van mijn cv?

Zorg ervoor dat jouw cv professioneel is. Grappige e-mailadressen zijn zeker niet de manier om indruk te maken! Gebruik warme taal, maar pas op dat het niet te informeel wordt. Wij willen ook aandacht voor detail en nauwkeurigheid, dus controleer op fouten en, laat iemand anders het voor je nalezen. Probeer ten slotte jouw cv niet meer dan twee pagina's te maken.

Wat is de beste manier om mij voor te bereiden op het sollicitatiegesprek?

Wij raden jou aan na te denken over de vragen die er waarschijnlijk gesteld zullen worden, zodat jij kan beginnen met het plannen van enkele antwoorden. Graag horen we ook hoe jij de opgevraagde vaardigheden in eerdere rollen hebt gedemonstreerd. Zorg tot slot dat jij ook onderzoek doet naar onze organisatie. Kijk verder dan alleen de vacaturesite (hoewel dit een goed startpunt is).

Wat moet ik dragen voor een sollicitatiegesprek?

Wij vertegenwoordigen grote klanten en we willen zien dat jij dat ook kunt. Zorg er dus voor dat je er professioneel uitziet. Vergeet ook zeker niet te glimlachen en oogcontact te maken.

: HAAL ALLES UIT JEZELF

Werken bij Cosine

Door de schaal van ons bedrijf is de kans groot dat wij een functie hebben die bij jou past. Het kan zijn dat jij het leuk vindt om telefonisch nieuwe oplossingen te bedenken. Misschien ga jij liever naar buiten om mensen persoonlijk te ontmoeten. Jij kan er ook voor kiezen om met ons samen te werken naast jouw opleiding . Of misschien wil jij jouw vaardigheden op een gebied als rapportage of marketing uitbreiden. Eén ding is zeker: waar jij ook komt werken, jouw werk zal ertoe doen.

: VERSCHILLENDE ROLLEN BIJ COSINE

Vaste rollen in het veld

Dit is jouw kans om het gezicht van een iconisch merk en het te helpen haar doelen te bereiken. Hoe? Door jouw flair voor sales te gebruiken. Binnen deze rollen werk je aan het vergroten van de zichtbaarheid van een merk, het vergroten van de beschikbaarheid en het in nieuwe omgevingen brengen.

Jouw focus kan liggen op het optimaal benutten van uw relaties met retailers, of jij kunt betrokken zijn bij consumentengerichte demonstraties en evenementen. Hoe dan ook, jij krijgt alle vrijheid om jouw ideeën te delen, vaardigheden aan te scherpen en een schitterende carrière op te bouwen door jouw stempel te drukken op zowel onze klant als Cosine.

Tijdelijke en tactische veldrollen

Hoe zou jij het vinden om een lonende rol op jou te nemen die past bij jouw andere verplichtingen? Of het nu voor slechts een paar weken, enkele maanden of iets daar tussenin is, deze rollen omvatten het ondersteunen van een van onze prestigieuze klanten bij een specifiek project. Het kan zijn dat een klant bijvoorbeeld de sales van een bepaald merk wil stimuleren. Misschien lanceren zij een nieuwe promotie waar hulp bij nodig is? Wat de behoefte ook is, jij zult jezelf onderdompelen in het merk om de beste resultaten voor hun verkoop te behalen en geweldige dingen te bereiken voor jouw carrière.

Deze rollen zijn perfect voor mensen die willen werken rond andere verplichtingen, vooral omdat jij kunt kiezen welke projecten er bij jou passen. Als jij daarentegen in een vaste veldfunctie bij ons komt werken, werk jij op lange termijn voor een vaste klant. Jij wordt een echte ambassadeur van het merk en bouwt duurzame relaties op met de klanten van je merk.

Kantoorbanen

Zoals elke succesvolle organisatie hebben wij een groot aantal mensen die ons helpen ons bedrijf soepel en in de goede richting te laten draaien. Wat onze interne rollen zo verschillend maakt is de omvang van hun impact. Of je nu bij ons komt werken in Finance, Operations, Reporting of HR, je ondersteunt de mensen die helpen om enkele van 's werelds grootste merken te laten groeien. Niet alleen dat, maar onze samenwerkingscultuur betekent dat jij altijd wordt aangemoedigd om ons frisse ideeën te brengen en nieuwe manieren voor te stellen om dingen te doen.

: DIVERSITEIT VERSTERKEN

Een inclusieve cultuur

Wij hebben een heerlijk divers team bij Cosine en wij geloven dat onze verschillen ons sterker maken. Daarom hebben wij een volledig inclusieve omgeving gecreëerd, waarbij wij het verschil van elk individu accepteren en iedereen in staat stellen zijn volledige potentieel te bereiken. En als resultaat bereikt ons bedrijf zijn volledige potentieel om keer op keer voor onze klant te leveren.

Neem een kijkje naar enkele merken waarmee wij werken:

: ONZE DOELEN & WAARDEN

De Cosine cultuur

Hier bij Cosine zijn onze mensen onze trots en vreugde. Onze open en eerlijke cultuur strekt zich niet alleen uit tot onze klanten, maar het is ook de essentie van onze teamgeest. Heel eenvoudig, wij zetten de mens op de eerste plaats. Onze zeer betrokken mensen zijn onze kracht en ons voordeel. Ze staan centraal in ons succes en worden volledig erkend voor hun geweldige bijdragen.

Wij hebben passie voor wat we doen

Je kunt drive en toewijding niet faken. De mensen van Cosine hebben dat niet nodig. Wij zijn oprecht gepassioneerd over ons werk, over het leveren van uitstekende resultaten en over het maken van een verschil in de wereld om ons heen.

Wij staan voor teamwork

Er is niets waar wij meer van houden dan de koppen bij elkaar steken om met een nieuwe oplossing te komen. Wij bij Cosine zetten ons in om samen resultaten te behalen die individueel niet haalbaar waren.

 

Wij zijn altijd opzoek naar antwoorden

Binnen Cosine zijn wij een nieuwsgierig stel. We stoppen nooit met het overwegen van nieuwe mogelijkheden, het leren van nieuwe vaardigheden en het verkennen van nieuwe inzichten. Het is die onverzadigbare nieuwsgierigheid die onze innovaties drijft en ons naar nieuwe hoogten van succes duwt.

: COSINE DNA

Ons DNA brengt het allemaal samen...

Wees
Oprecht

arrrow

Wees eerlijk en betrouwbaar.

Omarm
het

arrrow

Geniet van wat je doet. Wees gepassioneerd en toegewijd, maar heb vooral plezier.

Daag het uit,
Verander het

arrrow

Neem geen genoegen. Verleg grenzen. Push jezelf. Als het niet goed is, zeg dan iets.

Blijf jezelf
ontwikkelen

arrrow

Sta nooit stil. Blijf jezelf en het werk dat je doet constant ontwikkelen.

Behaal samen
je doel

arrrow

Weet waar je heen gaat. Werk samen om het te bereiken.

Own
it

arrrow

Wees verantwoordelijk, wees proactief en onderneem actie. Behandel het alsof het van jezelf is.

: ONZE MENSEN

Maak kennis met een deel van het team

Onze mensen doen fantastisch werk en wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat zij elke dag weer een geweldige ervaring hebben.
 
Onze mensen zijn gepassioneerd over hun werk en houden van wat zij doen. De loyaliteit en toewijding van onze medewerkers zijn vrij uitzonderlijk. Jij hoeft alleen maar te kijken naar het aantal mensen die al langeew tijd in dienst zijn, om te zien waar wij het over hebben. Als jij eenmaal bij ons bent, wil jij nooit meer weg!
 
testimonial
Cosine is een vooruitstrevend bedrijf, dat voortdurend denkt aan innovatieve manieren om bij te blijven in een steeds veranderende markt.
 
Ik vind het geweldig dat Cosine altijd intern probeert te promoten, en het geluk had om binnen 6 maanden na mijn start hier te worden gepromoveerd.
 
Onze cultuur is leuk en inclusief, met een echt familiegevoel waardoor ik met plezier naar mijn werk ga!
 

Harriette Braginton
Lead Recruiter

: RESOURCES

Latest Cosine News & Insights

Catch up on everything going on in the world of sales and marketing. The Cosine blog offers a unique perspective that is as entertaining as it is useful.

 

Navigating Growth in Convenience

Jun 12, 2024 9:23:21 AM | Charley Collingwood
Read now

Operational Excellence

Apr 12, 2024 10:12:35 AM | Admin
Read now

Mother's Day at Cosine

Mar 8, 2024 10:53:29 AM | Admin
Read now