Nederlands - Nederland
: ADVOCACY & ENGAGEMENT

Van klanten ambassadeurs maken

Wij geloven in de lange termijn. Onze aanpak is om duurzame relaties met jouw klanten op te bouwen en loyaliteit te geven die nergens te koop is.

: WAT WE BIEDEN

Advocacy & engagement

Onze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat wij elk contactpunt afstemmen om het aantal conversies te verhogen, de betrokkenheid te vergroten en van klanten ambassadeurs maken.

Wil jij klanten aanspreken met voorbeelden?

Face to face & digitale voorbeelden

Jouw producten direct naar de klant brengen? Onze strategieën zijn zowel persoonlijk als digitaal en richten zich op de exacte demografie van jouw klant.

Wil jij een complete merkbeleving bieden?

Ervaringsgerichte marketing

Wil jij dat jouw klanten worden ondergedompeld in jouw merkbeleving? Wij zorgen ervoor dat de interactie met jouw merk blijvende herinneringen creëert die jouw merkpersoonlijkheid weerspiegeld.

 

Klant ervaring

Als jij op zoek bent naar manieren om op een zinvolle manier contact te maken, bieden onze gepersonaliseerde shopperstrategieën een lonende ervaring die waarde creëert in elke interactie.

Wilt u er zeker van zijn dat uw merk goed vertegenwoordigd is?

Training programma's

Of het nu gaat om personeel of resellers, jij wilt dat jouw merkt goed gepresenteerd wordt. Onze training wordt persoonlijk of via digitale platforms gegeven, wat zorgt voor maximale acceptatie en begrip.

 

what-icon

Wat hebben wij gedaan

Cosine beheert al enkele jaren het netwerk van DPD. Gedurende deze tijd zijn zowel hun ophaal- als inleverlocaties exponentieel gegroeid. Training en het winnen van buy-in bij winkelpersoneel en depots waren de sleutel tot ons succes. Door deze aanpak hebben wij ervoor gezorgd dat het pakketbeheer procesconform is en dat alle partijen sterke voorstanders zijn van de service en het merk. De kracht van betrokkenheid en belangenbehartiging is nog nooit zo groot geweest. Wat is een betere manier om dat op te bouwen dan door betrokkenheid en ervaring uit de eerste hand?

compliance-icon

De resultaten

Bij tijdgebonden afspraken zijn flexibiliteit en wendbaarheid essentieel. De Business Development Executives van Cosine waren aanwezig om problemen op te lossen en ter plaatse ondersteuning te bieden. Wij zorgden ervoor dat dit binnen 24 uur beschikbaar was.
 

testimonial

We werken al meer dan 7 jaar samen met Cosine en in de jaren is er veel in het veld veranderd. Zij hebben altijd op deze veranderingen gereageerd met de juiste oplossing. Zij zijn een partner waarmee we in de toekomst zullen blijven samenwerken.”

Tim Davies

DPD, Head of Pick Up

: RESOURCES

Latest Cosine News & Insights

Catch up on everything going on in the world of sales and marketing. The Cosine blog offers a unique perspective that is as entertaining as it is useful.

Operational Excellence

Apr 12, 2024 10:12:35 AM | Admin
Read now

Mother's Day at Cosine

Mar 8, 2024 10:53:29 AM | Admin
Read now