Nederlands - Nederland
: COMPLIANCE & MEASUREMENT

Jouw investering waarmaken

Wij zorgen er altijd voor dat jij precies krijgt waarvoor jij betaald hebt. Wij identificeren snel de problemen die de naleving in gevaar brengen en werken onvermoeibaar door, om ze op te lossen.

: WAT WIJ BIEDEN

Compliance & measurement

Onze ervaren teams weten hoe zij door de winkelomgeving moeten navigeren. Zij weten precies welk niveau van monitoring nodig is om jou een compleet beeld te geven van het consumenten- en klantgedrag. Wij zijn bekwaam in het onderwijzen en controleren van wettelijke nalevingen, zodat wij ervoor zorgen dat jij het meeste uit jouw investering haalt.

Wil jij meer uit jouw promoties halen?

Promotionele naleving

Wij zorgen ervoor dat jouw promoties live, gevuld en zichtbaar zijn en dat de POS geactiveerd is om maximaal rendement te behalen. Als er kansen zijn om jouw merkaanwezigheid te vergroten, dan pakken wij die met beide handen aan.

Wilt jij jouw effectiviteit meten?

Auditing en mystery shopping

Wil jij jouw sales- en klantenserviceteams evalueren? Onze mystery shopping- en auditdiensten bieden volledige transparantie.

 

Surveys en dataverzameling

Vertrouw op ons om de informatie te verzamelen die jij nodig hebt. Of het nu face-to-face, telefonisch, online, video of sociaal is, we kunnen de lessen in realtime synthetiseren.

Wil jij de merkblootstelling maximaliseren?

Beschikbaarheid en distributie 

Wij gebruiken onze analyses en ervaring om de impact van jouw merk te maximaliseren door te zorgen voor optimale naleving van jouw overeengekomen beschikbaarheids- en distributieovereenkomsten.

Secundaire displays

Wilt jij alle voordelen van kant-en-klare displays benutten? Ons team werkt aan het optimaliseren van de naleving en het vergroten van hun positie en zichtbaarheid in de winkel.

Want to audit legal compliance?

Voldoen jouw verkooppunten en distributiekanalen aan de wetgeving?

Wij zorgen ervoor dat de uitvoering in overeenstemming is met de wettelijke vereisten en informeren jouw klanten over de noodzaak hiervan.

what-icon

Wat hebben wij gedaan

Sterke activering en grondige implementatie stonden centraal in dit project. De strategie om de sales en ROI te verhogen via promotionele naleving was duidelijk; nu was het tijd om deskundige voeten op de grond te zetten en het in de winkel te laten gebeuren.

compliance-icon

Wat wij hebben behaald

De wendbaarheid en flexibiliteit van Cosine betekende dat 150 buitendienstmedewerkers - opgeleid en bekwaam - in staat waren om maandelijkse winkelbezoeken af te leggen. Zij hebben het hele proces van begin tot eind begeleid. Zij zorgden ervoor dat de voorraad in de schappen lag, dat de promoties voldeden, dat eventuele voorraadproblemen werden opgelost en dat het verkooppunt precies was waar het moest zijn. En natuurlijk waren zij goed gepositioneerd om te profiteren van eventuele kansen.

killer-insight

De resultaten

Meten en monitoren stonden centraal, en de resultaten spreken voor zich…

  • Een omzetstijging van € 1 miljoen behaald
  • Een 5:1 ROI vs 3:1 doel
  • 10.000 jaarlijkse bezoeken gedaan
  • 60.000 verkochte eenheden
  • 18% toename in productbeschikbaarheid in slechts negen maanden
testimonial

Het team heeft een passie voor alle elementen van activering en werkt onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat de shopper op het moment van aankoop de  optimale ervaring met het merk en de producten heeft.

Caroline Cook
Lead Insight Manager

: RESOURCES

Latest Cosine News & Insights

Catch up on everything going on in the world of sales and marketing. The Cosine blog offers a unique perspective that is as entertaining as it is useful.

Operational Excellence

Apr 12, 2024 10:12:35 AM | Admin
Read now

Mother's Day at Cosine

Mar 8, 2024 10:53:29 AM | Admin
Read now