Nederlands - Nederland
: CASE STUDY

DPD

The focus: advocacy & engagement

whatwedid-icon

Wat hebben wij gedaan

Cosine beheert al enkele jaren het netwerk van DPD. Gedurende deze tijd zijn zowel hun ophaal- als inleverlocaties exponentieel gegroeid. Training en het winnen van buy-in bij winkelpersoneel en depots waren de sleutel tot ons succes. Door deze aanpak hebben wij ervoor gezorgd dat het pakketbeheer procesconform is en dat alle partijen sterke voorstanders zijn van de service en het merk. De kracht van betrokkenheid en belangenbehartiging is nog nooit zo groot geweest. Wat is een betere manier om dat op te bouwen dan door betrokkenheid en ervaring uit de eerste hand?

whattheresultswere-icon

De resultaten

Bij tijdgebonden afspraken zijn flexibiliteit en wendbaarheid essentieel. De Business Development Executives van Cosine waren aanwezig om problemen op te lossen en ter plaatse ondersteuning te bieden. Wij zorgden ervoor dat dit binnen 24 uur beschikbaar was.
 
testimonial

Wij werken al meer dan 7 jaar samen met Cosine en in de jaren is er veel in het veld veranderd. Zij hebben altijd op deze veranderingen gereageerd met de juiste oplossing. Zij zijn een partner waarmee we in de toekomst zullen blijven samenwerken.”

Tim Davies

DPD - Head of Pick Up

: RESOURCES

Latest Cosine News & Insights

Catch up on everything going on in the world of sales and marketing. The Cosine blog offers a unique perspective that is as entertaining as it is useful.

Christmas Predictions for 2023

Sep 4, 2023 2:55:14 PM | Charley Collingwood
Read now