Nederlands - Nederland
: CASE STUDY

Camelot

De focus: compliance

whatwedid-icon

Wat hebben wij gedaan

Cosine voert namens Camelot de nalevingscontroles van de Nationale Loterij - Operatie 18 - uit. Door elk jaar audits uit te voeren bij 11.600 retailers, zorgen wij ervoor dat deze retailers het cruciale belang van compliance begrijpen. Wij helpen Camelot ook om het belang van hun training te promoten, om retailers en personeel te helpen veilig en binnen de regelgeving te handelen.

whattheresultswere-icon

Wat wij hebben behaald

Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat retailers volledig betrokken zijn bij de noodzaak van compliance in hun acties. Het houdt ook de opleidingsopname op een optimaal niveau en levert Camelot opgeleide retailers en personeel met bewustzijn en begrip voor de regelgeving.

killer-insight-blue

De resultaten

Het succes van het programma levert 90% slagingspercentages op, waardoor naleving voorop blijft
verstand.

testimonial

Met de verandering van de minimale leeftijd om te mogen gokken vorig jaar, was dit een kritiek jaar voor De Nationale Loterij - en we kunnen onze retailpartners niet genoeg bedanken voor hun harde werk en toewijding. Van het updaten van al hun POS in de winkel en het herinneren van klanten in de aanloop naar de verandering vorig jaar, tot het tonen van hun voortdurende inzet om spelen door minderjarigen te voorkomen door middel van deze fantastische 'Operation 18' resultaten. Het is duidelijk te zien dat onze retailpartners zich volledig in zetten voor verantwoorde detailhandel.''

Guy Goodacre

Retail Strategy Manager - Camelot

: RESOURCES

Latest Cosine News & Insights

Catch up on everything going on in the world of sales and marketing. The Cosine blog offers a unique perspective that is as entertaining as it is useful.

Navigating Growth in Convenience

Jun 12, 2024 9:23:21 AM | Charley Collingwood
Read now

Operational Excellence

Apr 12, 2024 10:12:35 AM | Admin
Read now

Mother's Day at Cosine

Mar 8, 2024 10:53:29 AM | Admin
Read now